Menu Sluiten

Videofonie

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over videofonie kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Videofonie

Electriciteit | Beveiliging | Brandbeveilging | Automatisatie | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Videofonie

infoallphones.be contact productfiches herstellingen branddetectie golmar bitron video home productfiches zoek in onze producten productoverzicht overzicht dichtvouwen bitron video producten alfabetisch op code bitron video eerste kennismaking met producten bitron video kits bitron video overzicht binnenposten bitron video overzicht buitenposten bitron video accessoires bitron video afmetingen en schemaopstelling toestellen deurposten tline deurpost monitoren tline monitor tline handsfree parlofoons tline parlofoon buitenposten videofonie bfast bfast videofonie knoppen tekening bfast videofonie knoppen tekening bfast videofonie knoppen tekening bfast videofonie knoppen tekening bfast videofonie knoppen tekening bfast. videofonie knoppen tekening bfast videofonie kno.

home argus producten referenties offerte contact alarm systemen en beveiliging productenparlofonie amp videofonie vraag een offerte parlofonie amp videofonie wat is parlofonie en videofonie met een videofonie systeem ziet en hoort u wie er aanbelt en opent u onder meer uw deur of poort vanop afstand videofonie voor bedrijven op maat Maar naast het beveiliging aspect speelt een videofoon de laatste jaren almaar meer in op comfort ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. De videofoon gaat dus een stapje verder dan een parlofoon en voegt ook beeld toe aan de communicatie tussen de buiten en de binnenpost De kosten van videofonie De voordelen van een parlofoon en videofoon koppel uw parlofoon of videofoon aan uw thuisnetwerk en bedien uw systeem met een app op uw smartphone of tablet. Hierdoor kunt u zelfs zien wie er aanbelt aan uw deur ook al bent u niet thuis.

Berichtgeving over Videofonie

gratis verzending van beveiligingspakketten verzending binnen werkdagen direct uit voorraad offerte diensten inbraakbeveiliging camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole kluizen amp brandkasten parlo en videofonie advies op maat verhuur realisaties support over ons contact inbraakbeveiliging camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole kluizen amp brandkasten parlo en videofonie diensten parlo en videofonie houd je werknemers en klanten gezond door besmetting te vermijden lbs beveiliging stelt verschillende producten voor die een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van covid. Ontdek meer waarom parlofonie en videofonie wie belt aan je kan het weten door gebruik van parlofonie en videofonie. Va.