Menu Sluiten

Relamping

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over relamping kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Beveiliging | Automatisatie | Alarmsystemen | Brandbeveilging | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Relamping

spring naar de inhoud menu home recente realisaties in de led lights producten d doos box letters led schermen lichtkranten en mobiele infoborden lichtkasten zuilen totems portieken en solarsigns ledsignalisatie voor industrie wegen en rivieren pictosigns medical signs scoreborden voor alle sportdisciplines neonreclame contact gdpr in de led lights gevel led profiel relamping relamping is het energiezuinig aanpassen van uw bestaande lichtreclame relamping zijn zeer gewild Met deze techniek worden de bestaande tllampen vervangen door energie zuinige led verlichting. Hierdoor bespaart u op uw energiefactuur en draagt u mee zorg voor het milieu. Interesse mail ons via het contactformulier. Adres alfons braeckmanlaan b gent tel. infoedcsigns.be edc ontwerpt maakt en plaatst sinds jaar lichtreclames zoeken zoek naar zoek facebook email ondersteund door wordpress .

.. Infoelecdvc.be home activiteiten certificering referenties vacatures contact select page relamping relightning amp newlightning in onze huidige maatschappij worden wij meer en meer gestimuleerd om zuinig om te springen met energie. Met relighting relamping en newlighting beogen wij als bedrijf niet alleen energiezuiniger om te springen. We trachten ook het visueel comfort van uw werknemers en uw bezoekers te verhogen hetgeen een directe invloed heeft op de sfeer de werksfeer de productiviteit kortom de aangenamiteit .. . Relamping is de eenvoudigste manier om uw bestaande verlichtingsinstallatie te vernieuwen Wat betekent relamping De bestaande verlichtingsarmaturen blijven behouden enkel de lampen worden vervangen door een energiezuiniger exemplaar in led. Op een snelle efficinte manier kan u eenvoudig besparen n komt u in aanmerking voor enkele premies en subsidies. Er zijn geen ingrijpende werken no.

De discipline van Relamping

overslaan en naar de inhoud gaan nederlands onze diensten communicatie parlo en videofonie datanetwerken rijgnet ombouwen elektriciteit elektrische installaties bedrading domotica verlichting verwarming elektrische verwarming elektrische waterverwarmers warmtepompkachel ventilatie ventilatie type c ventilatie type d depannage over ons contact vacature elektrische installaties bedrading domotica verlichting verwarming elektrische verwarming elektrische waterverwarmers warmtepompkachel home elektriciteit elektrische installaties verlichting verlichting professioneel verlichtingsadvies en installatie van binnen en buitenverlichting voor uw woning winkel kantoor of industrile werkruimte. Binnen en buitenverlichting verlichting vervult meerdere functies binnen en in de directe omgeving van uw woning winkel of kanto.