Menu Sluiten

Leveranciers Elektriciteitswerken

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over leveranciers elektriciteitswerken kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Beveiliging | Camerabewaking | Alarmsystemen | Electriciteit | Brandbeveilging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers elektriciteitswerken

home management ondernemingen vacatures contact home management ondernemingen vacatures contact wolfgang lestaeghe management wlm in het kort wolfgang lestaeghe management is een holding die momenteel dochterondernemingen onder zich heeft namelijk installatiebedrijf lestaeghe cvba vastgoedbeheer lestaeghe bvba opdedrynck bvba en home elektro. Deze holding doet het management van alle de dochterondernemingen en helpt ook met administratieve en boekhoudkundige taken. Wolfgang lestaeghe management hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat is ook duidelijk merkbaar in de werking van de dochterondernemingen. Management het woord management in de naam wijst erop dat wlm niet alleen een holding is maar ook fungeert als managementvennootschap voor haar dochterondernemingen. Binnen deze functie levert wolfgang lestaeghe management een totaaloplossing voor het beheer van de bedrijven leveranciers elektriciteitswerken voor bedrijven op maat De medewerkers trachten de ondernemingen zo goed mogelijk bij te staan bij het dagelijks bestuur xe visie.

ga naar de inhoud toon navigatie adverteren contact aanmelden trefwoord zoeken regio s westvlaanderen oostvlaanderen antwerpen limburg vlaamsbrabant mijn regio kies een regio aalstaalteraarschotaartselaaraffligemalkenalveringemantwerpenantwerpen provincieanzegemardooiearendonkasasseassenedeattenrodeavelgembaarlehertogbalenbeernembeersebeerselbegijnendijkbekkevoortberendrechtberingenberlaarberlarebertembeverbeverenbierbeekbilzenblankenbergebocholtboechoutbonheidenboomboortmeerbeekborgloonbornemborsbeekboutersembrakelbrasschaatbrechtbredenebreebruggebuggenhoutdammede haande pannede pintedeerlijkdeinzedenderleeuwdendermondedentergemdesseldestelbergendiepenbeekdiestdiksmuidedilbeekdilsenstokkemdrogenbosduffeledegemeekloerpemereessenevergemgalmaardengaveregeelgeetbetsgenkgentgeraardsbergengingelomgistelglabbeekgooikgrimbergengrobbendonkhaachthaalterthalenhallehamhammehamontachelharelbekehasselthechtelekselheersheistopdenberghemiksemherentherentalsherenthoutherkdestadhernehe.

Data over Leveranciers elektriciteitswerken

home nieuws aanbod alarmbeveiliging brandbeveiliging camerabewaking toegangscontrole domotica videofonie datanetwerken elektriciteitswerken verlichting brandblussers kluizen faq handleidingen contact camprotection werd in opgericht door stef mylle Een extra woordje over leveranciers elektriciteitswerken In fusioneerde het bedrijf met het elektrobedrijf van steve hubrechtsenen in nam camprotection de beveiligingsfirma investsecurity uit kortrijk over.met deze evoluties was het in tijd voor een bedrijfsgebouw in oudenburg.het bedrijf is als beveiligingsonderneming erkend door hetministerie van binnenlandse zaken onder het nummer .daarnaast beschikt camprotection ook over het incert kwaliteitslabel a.daardoor kan de onderneming zowel voor priv als beroepslokalen de nodige attesten afleveren. Onze service het team van camprotection biedt een full service aan. Tijdens een voorafgaand bezoek aan uw woning of bedrijf leren wij graag uw beho.