Menu Sluiten

Elektriciteitsinstallatie Nieuwbouw

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over elektriciteitsinstallatie nieuwbouw kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Elektriciteitsinstallatie Nieuwbouw

Camerabewaking | Alarmsystemen | Beveiliging | Brandbeveilging | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektriciteitsinstallatie nieuwbouw

dumonstraat blankenberge alainhocksskynet.be vraag hier vrijblijvend uw offerte aan primary menu home onze diensten elektricien elektrische verwarming accumulatie verlichting led parlofoons videofoons camerabewaking alarmen automatisatie aansluitingen depannages contact elektricien voor renovatie nieuwbouw en elektriciteitskeuring als erkend installateur elektriciteit realiseren we de volledige installatie van aansluiting en zekeringskast tot en met de stopcontacten lichtpunten en armaturen ofwel klassiek ofwel geautomatiseerd voor particulieren handelszaken kmo s en bedrijven in oostende en de oostkust. We nemen zowel grote als kleine verbouwingswerken aan bijvoorbeeld het vervangen van aarding aardingslus zekeringen meterkasten doortrekken van bekabeling stopcontacten en lichtpunten.

home professioneel winkelinrichting bedrijfsgebouwen industrie particulieren nieuwbouw elektriciteitsinstallatie nieuwbouw passend voor uw onderneming renovatie tuinverlichting verwarming en boilers keuring depannages parlofonie en videofonie diverse kleine werkjes residentieel depannages relighting parlofonie en videofonie noodverlichting tellerrenovaties elektrisch onderhoud rijgnetten referenties contact keuring tegenwoordig is het kunnen afleveren van een goedgekeurd elektriciteitsattest een must om uw eigendom te kunnen verkopen. Voldoet uw huidige elektriciteitsinstallatie niet aan de geldende normen geen probleem want wij brengen uw ganse installatie terug in orde heb je belangstelling in elektriciteitsinstallatie nieuwbouw Zowel de werken het opmaken van schema s en het begeleiden van de elektriciteitskeuring zelf nemen wij voor onze rekening zodat u zich hierover geen zorgen meer moet m.

Gegevens over Elektriciteitsinstallatie nieuwbouw

bel ons vandaag over ons te koop wat wij voor u kunnen doen veel gestelde vragen projectmanagement realisaties algemene afwerking lopende projecten nieuwbouw getuigenissen contact verbouwingen lopende projecten nieuwbouw viewinghome lopende projecten nieuwbouw op deze pagina plaatsen wij een deel van de woningen die we op dit moment aan het bouwen zijn deze pagina zal geregeld worden aangepast om het verloop van de werken weer te geven. Bij bepaalde projecten zullen we de data bij zetten om u aan te tonen hoe snel en correct er kan gewerkt worden bij een juiste cordinatie. Open bebouwing te herzele houtskelet kelder deze maand zijn we gestart met een nieuwe woning te herzele. Dez.