Menu Sluiten

Ontwerpen Databekabeling

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over ontwerpen databekabeling kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Beveiliging | Alarmsystemen | Camerabewaking | Electriciteit | Brandbeveilging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerpen databekabeling

door onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zijn we gespecialiseerd in het ontwerp de begeleiding en de uiteindelijke realisatie van alle elektrische installaties voor zowel de industri le en tertiaire sector als de particuliere markt. Wij verzorgen elke opdracht vanaf een grondige studie tot de definitieve afwerking inclusief de noodzakelijke verdeelborden de verlichtingsinstallatie zowel met laagspanning als met rgb toepassingen en de eventuele inbraak en branddetectie. In de huidige quotdigitale wereldquot kan een degelijke databekabeling eveneens niet ontbreken. Verder worden alle schema s uitgetekend met een cadprogramma zodat alles werkelijk duidelijk gepland en uitgevoerd kan worden. Overzicht traditionele elektrische installaties ontwerp amp advies van traditionele installaties advies amp studie van verlichtingsinstallatie o.a. Verlichting deltalight energiebesparende relighting rgb amp led toepassingen inbraak en branddetectie audiovisuele opdrachten totaalprojecten van kantoorgebouwen winkelruimtes ziekenhuizen … Ons bedrijf traditionel.

nederlands english franais home ons doel activiteiten referenties in studie werf sponsoring contact selecteer een pagina ons doel ontwerpen databekabeling prijs Als onafhankelijk raadgevend ingenieursbureau speciale technieken denken we mee over het ontwerp en de realisatie van uw concept. Uw technische installaties op een kwalitatieve manier realiseren en optimaliseren wij geven advies aan bouwheer opdrachtgever en aannemer.na kennisname van het programma van eisen en een kritische evaluatie met budgetraming wordt het ontwerp opgemaakt van alle technische installaties. Er wordt nauw en accuraat samengewerkt met opdrachtgever en architecten.de cordinatie van de verschillende technische installaties op niveau van het ontwerp wordt verzorgd door het studiebureau.het ingenieursbureau staat volledig bij in het vergelijken van de verschillende offertes van de aannemers inschrijvers. Zodat de beste selectie gemaakt wordt prijs kwaliteit. De werken worden opgevolgd tijdens de uitvoering van de werf bent u geïnteresseerd in de prijs van ontwerpen databekabeling Ook nadien wordt de bouwheer bijgestaan bij de diverse opleveringen.

Berichtgeving over Ontwerpen databekabeling

deze website maakt gebruik van cookies. Door op verdergaan te klikken of verder te surfen verklaar je akkoord te zijn met onze algemene voorwaarden. Verdergaan over vansteenbrugghe realisaties nieuws vacatures contact home oplossingen promoties elektroshop bestelling plaatsen stockverkoop modular korting op de geselecteerde artikels tot einde voorraad lees meer elektroshop aan groothandelsprijzen bezoek onze elektroshop aan groothandelsprijzen voor particulier en vakman. Bezoek onze elektroshop welkom bij vansteenbrugghe maatwerk in elektrische spanning samen met vansteenbrugghe zet u elektrische spanning om in de meest uiteenlopende oplossingen. Zowel doehetzelvers als veeleisende professionals krijgen maatwerk van de hoogste kwaliteit. Realisaties infrastructuur openbare sector woonzorgcentra amp rust en verzorgingstehuizen kantoorgebouwen industrie hoogspanningsinstallaties onze oplossingen vansteenbrugghe uw partner in … Industrile p.