Menu Sluiten

Leveranciers Videofonie

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over leveranciers videofonie kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Brandbeveilging | Camerabewaking | Electriciteit | Beveiliging | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers videofonie

home management ondernemingen vacatures contact home management ondernemingen vacatures contact wolfgang lestaeghe management wlm in het kort wolfgang lestaeghe management is een holding die momenteel dochterondernemingen onder zich heeft namelijk installatiebedrijf lestaeghe cvba vastgoedbeheer lestaeghe bvba opdedrynck bvba en home elektro. Deze holding doet het management van alle de dochterondernemingen en helpt ook met administratieve en boekhoudkundige taken leveranciers videofonie firma Wolfgang lestaeghe management hecht veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en dat is ook duidelijk merkbaar in de werking van de dochterondernemingen. Management het woord management in de naam wijst erop dat wlm niet alleen een holding is maar ook fungeert als managementvennootschap voor haar dochterondernemingen. Binnen deze functie levert wolfgang lestaeghe management een totaaloplossing voor het beheer van de bedrijven. De medewerkers trachten de ondernemingen zo goed mogelijk bij te staan bi.

jobs over ons interventies nl fr home beveiligingsoplossingen branddetectie brandbestrijding camerabewaking inbraakbeveiliging toegangscontrole gebouwbeheer intercom service interventies onderhoud studiewerk wetgeving branddetectie wetgeving inbraakbeveiliging wetgeving camerabewaking data protection policy sectoren zorgsector industrie kantoorgebouwen retail telecom logistiek overheid onderwijs referenties nieuws contact the belgian verdeelt en installeert beveiligingssystemen zoals branddetectie toegangscontrole inbraakbeveiliging camerabewaking videofonie en gebouwbeheersystemen. The belgian staat voor een aanpak waarbij de verschillende beveiligingsaspecten als n geheel werken en aangepast zijn op uw specifieke situatie. Een team van intelligente en erkende vakmensen bedenkt installeert en onderhoudt uw smart security solution De kosten van leveranciers videofonie The belgian is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring wij streven naar ultim.

Meer informatie over Leveranciers videofonie

home onze diensten elektrische installaties parlofonie en videofonie domotica en energiebeheer binnen en buitenverlichting elektrische schema s airconditioning datanetwerken gasflessen nieuws fabrikanten realisaties contact verwarming beste klanten wegens het corona virus zijn wij enkel te bereiken voor dringende interventies nieuwe openingsuren woensdag van tot u en van u tot u zaterdag van u tot u of op afspraak welkom bij electro installatiebedrijf jj de prins bvba jj de prins is jarenlang specialist in het plaatsen van electrische installaties. Onze onderneming richt zich sinds op het aankopen verkopen en installeren van elektronische installaties waaronder parlefonie videofonie domotica airconditioning en staat tevens in voor het energiebeheer van uw woning. Wij bieden kant en klare installatiemogelijkheden voor zowel p.