Menu Sluiten

Advies Zelf Elektriciteit Leggen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over advies zelf elektriciteit leggen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Advies Zelf Elektriciteit Leggen

Alarmsystemen | Brandbeveilging | Camerabewaking | Beveiliging | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Advies zelf elektriciteit leggen

overslaan en naar de inhoud gaan cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie sluiten hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte hoofdnavigatie onze diensten jouw gebouw contact gratis offerte nuttige info met deels ben je steeds op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wetswijzingen. Blijf op de hoogte gerust op reis dankzij onze voorzorgsmaatregelen met deze tips verklein je de kans op inbraken. De zomervakantie is begonnen en al mochten we de laatste weken genieten van het mooie weer hier sommigen hebben misschien nog zonnigere vooruitzichten in het buitenland. Hoe dan ook het doet goed om er eens een tijdje tussen uit te gaan en de dagelijkse sleur achter te laten advies zelf elektriciteit leggen specialisatie Maar dat is niet het enige wat je achterlaat. Ook je appartement blijft onbewoond achter tijdens de zomermaanden komen woninginbraken beduidend vaker voor.je appartement voor beschermen tegen inbrekers is hel.

shopifycarttitle shopifycartclose shopifycarttotal shopifycartcurrency shopifycartnotice shopifycartprivacy een ogenblik geduld de pagina wordt geladen x inschrijving ontvang onze acties in uw mailbox personaliseer de acties nog meer door onderstaande gegevens aan te vullen. kies dhr. Mevr. Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen ja ik wil niets missen van computer checkpoint zoals interessante nieuwtjes info over diensten en producten en promoties u stemt ermee toe dat computer checkpoint het bovenstaande emailadres gebruikt voor het versturen van informatie over haar producten en diensten en haar nieuwsbrief. U kan uw keuze later altijd aanpassen zie de privacyverklaring. Hoera je bent met succes ingeschreven x offerte aanvragen heeft u een toestel dat niet in de prijslijst staat vraag dan hier uw persoonlijke offerte aan. Contact gegevens toestel gegevens met smartsecure bescherm je jouw gsm pc of tablet. Heb je jouw gsm tablet smartpho.

Feiten over Advies zelf elektriciteit leggen

home onze diensten elektriciteit sanitair verwarming realisaties centrale verwarming installatie cv zonneboiler videofonie afwerking nieuwbouw totaalrenovatie woning renovatie badkamer toilet plaatsen contact contacteer ons emailprotected btw be .. Schanslaan borsbeek bekijk routemap overzicht realisaties home onze diensten verwarming verwarming ook als het op centrale verwarming aankomt kunnen klanten rekenen op de expertise van installateur cv rinnelec uit borsbeek antwerpen. Als chauffagist herstelt en installeert de aannemer centrale verwarmingsinstallaties aan correcte prijs installatie herstelling vervanging cv op aardgas plaatsen van nieuwe hr verwarmingsketels vervangen van radiatoren met hoger rendement leggen van vloerverwarming … Ook voor het installeren van zonneboilers en of plaatsen van warmtepompen kan je op de ervaring van de vakman rekenen het nut van advies zelf elektriciteit leggen Vraag .