Menu Sluiten

Parlofoon Installeren

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over parlofoon installeren kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Parlofoon Installeren

Beveiliging | Automatisatie | Camerabewaking | Brandbeveilging | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Parlofoon installeren

home elektriciteitswerken parlo en videofonie verlichting domotica brandbeveiliging realisaties contact this text is replaced by the flash movie. Parlo en videofonie sgrs elektro in bree uw partner voor parlofonie en videofonie met een parlofoon of videofoon kunt u eenvoudig de toegang tot uw woning regelen. U beslist zelf wie binnen mag en wie niet zonder de deur te openen. Bovendien moet u geen trappen op en af om uw bezoekers binnen te laten. Een parlofoon of videofoon is dus veilig en handig. Afhankelijk van het model zijn er ook verschillende toepassingen. Er zijn modellen die uitgerust zijn met een codeklavier of een kaartlezer. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk dat wanneer u niet aanwezig bent de beelden van uw bezoeker worden opgenomen parlofoon installeren zijn zeer gewild Wij installeren voor u betrouwbare en moderne systemen van o.a. Niko bticino en aiphone. Parlo en videofonie binnenpost video bticino buitenpost video bticino binne.

home voor particulieren en bedrijven service helpdesk certificaten en erkenningen over ons vacatures nieuws realisaties contact tim security tim security wij zoeken collega s. Solliciteer nugratis analyse ter plaatse alarmsystemen camerabewaking brandbeveiliging toegangscontrole videoparlofonie beheersoftware menu close back videoparlofonie you are here home videoparlofonie wie staat er aan de deur schakel tim security in voor het installeren van een compleet video of parlofoniesysteem. Wij werken samen met de gerenommeerde merken aiphone en siedle. Onze mogelijkheden omvatten zowel eenvoudige systemen als complexe intercomtoepassingen. Wij vervangen uw bestaand verouderd parlofoonsysteem en bellenbord door videoparlofonie ook in flatgebouwen met veel appartementen heb je interesse in parlofoon installeren Tal van opties behoren tot de mogelijkheden bijvoorbeeld een systeem met opnamemogelijkheid. Telkens iemand .

Het laatste nieuws over Parlofoon installeren

producten bedrijfsprofiel referenties nieuws inlichtingen contact home parlofonie parlofoon telefonie domotica netwerkbekabeling multimedianetwerk muziekverspreiding brandbeveiliging rookafvoer koepel verlichting verwarming elektrische installatie nieuwbouw en renovatie bestaande elektrische installatie. Winkels broers b.v.b.a. Battelsesteenweg mechelen tel fax gsm verwarming producten verwarming verwarming plaatsing herstelling en uitbreiding van elektrische accuverwarming. accuverwarming dimplex nobo aeg olsberg siemens thermelec ariston. Convectoren aeg dimplex nobo thermelec badkamerconvectorenthermelec accuvent de accuvent en de vario bieden de ideale oplossing bij renovatie van badkamer studente kamer en burelen. De accumulator ctsc wordt aan een .