Menu Sluiten

Leveranciers Databekleding

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over leveranciers databekleding kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Automatisatie | Brandbeveilging | Alarmsystemen | Electriciteit | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers databekleding

skip to content home diensten alarmsystemen brandbeveiliging camerabewaking thermische camerabewaking toegangscontrole werfbeveiliging track en trace mistgeneratoren beveiligingsaudit databekabeling over ons contact shop home diensten alarmsystemen brandbeveiliging camerabewaking thermische camerabewaking toegangscontrole werfbeveiliging track en trace mistgeneratoren leveranciers databekleding met korting beveiligingsaudit databekabeling over ons contact shop diensteninezt onze diensten icu security streeft naar de meest optimale beveiliging voor uw bedrijf en laat niets aan het toeval over. Geen copypaste standaardoplossingen maar een gepersonaliseerd beveiligingsplan dat rekening houdt met al uw wensen. Offerte goedgekeurd onze ervaren vakmannen steken de handen uit de mouwen voor een onberispelijke installatie De handelswijze m.b.t. leveranciers databekleding Bij problemen zijn we de klok rond be.

.

Kennisgeving over Leveranciers databekleding

.