Menu Sluiten

Parlofonie

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over parlofonie kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Brandbeveilging | Beveiliging | Alarmsystemen | Electriciteit | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Parlofonie

menu home oplossingen alarm buitendetectie beveiliging van werven camera parlofonie diensten onderhoud meldkamer realisaties bedrijven residentieel wetgeving tips wetgeving gratis tips contact parlofonie home oplossingen parlofonie alarm buitendetectie beveiliging van werven camera parlofonie kies voor een oplossing die meer mogelijkheden aanbiedt dankzij de nieuwste technologieeumln videointercom wereldwijd u bent niet thuis en er wordt gebeld. Geen probleem via het internet en uw smartphone ziet u de bezoeker en spreekt u hem aan alsof u thuis bent parlofonie binnen uw budget Compleet en panoramisch beeld in kleur. Opname met geluid. Toegang verlenen zonder sleutel thuis of via smartphone ingebouwde berichtenfunctie ethernet of klassieke tweedraadsbekabeling copyright copy alarmu tel disclaimer con.

infodemoorelectronics.be elektriciteit domotica parlofonie computernetwerken informatieschermen energy monitoring open menu home over ons diensten domotica elektriciteit video en parlofonie computernetwerken ventilatiesystemen informatieschermen energy monitoring contacteer ons welkom op onze website de moor electronics nieuwe dienst informatieschermen bekijk onze nieuwe dienst informatieschermen diensten domotica naast de klassieke algemene electriciteit biedt de moor electronics totaaloplossingen aan voor de woningautomatisatie diensten elektriciteit naast de ver doorgedreven en vergaande installaties kunnen wij u evenwel een traditionele elektriciteitsinstallatie aanbieden diensten video en parlofonie video en parlofonie zijn een toegevoegd.

Inlichtingen over Parlofonie

kapiteinstraat gent home algemene elektriciteit parlofonie camerabewaking domotica verlichting ledverlichting contact brandbeveiliging verwarming netwerk zonnepanelen brievenbussen portfolio nieuwe werken uitgevoerde werken werken werken werken werken werken werken werken werken niko home control parlofonie kijk wie aan de deur staat tegenwoordig is het belangrijk dat een woning beantwoordt aan de levensstijl van de bewoners. Daarvoor zijn comfort en veiligheid belangrijk. Via videofonie en parlofonie in gent en omgeving kan men de bezoekers aan de deur te woord staan en eventueel vanop afstand de deur voor hem of haar openen dit alles al dan niet vergezeld van het nodige beeldmateriaal in kleur of zwart wit. Van appartementen tot villarsquos wij zijn bovendien gespecialiseerd in installaties voor appartementen kmo s en villa s. Ook geven we de beste service en begeleiding voor syndicussen bekijk ook eens parlofonie Voor de installatie van parlofonie en videofonie werken wij met volgende kwaliteitsmerken contacteer ons vraag vrijblijvend naar een prijsofferte voor uw par.