Menu Sluiten

Renovatie Elektriciteitscircuit

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over renovatie elektriciteitscircuit kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Renovatie Elektriciteitscircuit

Alarmsystemen | Electriciteit | Camerabewaking | Beveiliging | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Renovatie elektriciteitscircuit

follow us home herstelling depannages nieuwbouw renovatie herkeuring parlofonie videofonie verlichting gestructureerde bekabeling alarminstallatie electro dhondt voor de aanpak van de kleinste herstellingen tot alle totaalprojecten in elektriciteit herstelling depannages wij verzorgen alleherstellingen en depannages. Dit kan gaan over een kleinigheid in uw zekeringskast tot de volledige herstelling van uw elektriciteitscircuit.van uw appartement tot de grootste winkel voor ons is elke klant koningdeze service bieden we aan onze klanten ook als de installaties niet door ons werden geplaatst renovatie elektriciteitscircuit met korting Neem gerust contact met ons op next electro dhondt design by bmsites .

overslaan en naar de algemene inhoud gaan bel ons op toggle navigation navigatie home domotica ventilatie verlichting realisaties contact bampe elektro elektro en domotica van harte welkom op de nieuwe site van bampe elektro het bedrijf bij uitstek voor al uw elektro en domoticanoden in sinttruiden en omgeving. al sinds is zaakvoerder stein bollen een echte krak op vlak van elektronica en elektriciteitswerken. Als zelfwerkend zaakvoerder staat hij dag in dag uit garant voor de uitstekende dienstverlening van bampe Toekomstmogelijkheden renovatie elektriciteitscircuit Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor renovatieprojecten kan u op ons een beroep doen. Zo kunnen we bijvoorbeeld overgaan tot de controle van uw elektriciteitsvoorzieningen en eventuele herstellingen ervan. Ook het plaatsen van een volledig nieuw elektriciteitscircuit behoort tot de mogelijkhede.

Informatie over Renovatie elektriciteitscircuit

.