Menu Sluiten

Herstelling Elektriciteit Leuven

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over herstelling elektriciteit leuven kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Herstelling Elektriciteit Leuven

Brandbeveilging | Beveiliging | Automatisatie | Alarmsystemen | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstelling elektriciteit leuven

overslaan en naar de inhoud gaan beloelectrics home diensten automatisatie op maat onderhoud hvac elektrische bordenbouw vca realisaties referenties vacatures en stage contact u bent hier u bent hier home referenties op deze pagina vindt u alvast enkele referenties van beloelectrics bvba. enestia aansturing hvacinstallatie voor cleanrooms alupa aansturing van pompinstallatie atm maaseik aansturing hvacinstallatie voor nieuwe werkplaatsen en kantoorgebouwen diverse projecten bij thyco automatisatie van machines diverse onderhoudsopdrachten en herstellingen van machines … philips custumer luminaires sintfranciskusziekenhuis heusdenzolder aansturing hvacinstallatie blok cd amp blok f uz leuven aansturing hvacinstallatie voor cleanrooms vdab munsterbilzen opz rekem diverse onderhoudsopdrachten en herstellingen van machines enestia aansturing hvacinstallatie voor cleanrooms diverse opdrachten voor bordenbouw scholengroep huize sintanna lanaken politiekantoor bree aansturing van hva.

skip to content home te huur te koop kantorencomplex kantoorvilla over ons contact zoeken naar faq items aan het laden… Kantorencomplex de oude school kantorencomplex de oude schoolsecurity.creactivt ligging midden in de driehoek brusselleuvenmechelen en op een boogscheut min. Van de nationale luchthaven gelegen is deze groene oase van rust een ideale werkomgeving herstelling elektriciteit leuven prijs Het kantorencomplex is gelegen aan de aarschotsebaan te kampenhoutrelst. De uiteinden van de aarschotsebaan komen uit op resp. De haachtsesteenweg n brusselhaacht en de leuvensesteenweg n mechelenleuven. De locatie is erg rustig gelegen en grenst aan landbouwgronden. Horeca en broodjeszaken met leveringsmogelijkheden bevinden zich in de nabije omgeving. Op nog geen m situeert zich het park van relst waar s zomers de in de ruime omgeving gekende parkfeesten georganiseerd worden. Gemakkelijke verbinding naar mechelen n leuven n antwerpen via e brussel e n De diversiteit van herstelling elektriciteit leuven Modulair te huur in units in tegenstelling .

Kennisgeving over Herstelling elektriciteit leuven

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home contact verwarming sanitair elektriciteit ventilatie zonne energie warmtepompen realisaties contacteer ons fttechnics bvba raatshovenstraat landen gsm fax infofttechnics.be btw be wij werken ondermeer met producten van elektriciteit fttechnics uw installateur van elektriciteit en verlichting u kan een beroep doen op fttechnics voor al uw algemene elektriciteitswerken. Wij zorgen ondermeer voor de installatie van uw elektriciteitsnet en voeren herstellingswerken uit. Ook voor verlichting bent u bij ons aan het juiste adres.indien u een hele woning wilt voorzien van verlichting verwijzen wij u graag door naar dr. Light in leuven. Zij stellen eventueel ook een lichtstudie voor u op zodat uw woning nog meer persoonlijkheid uitstraalt. Voor meer informatie inzake onze mogelijkheden op gebied van elektriciteitswerken kan u ons steed.