Menu Sluiten

Elektriciteitswerken Renovatie

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over elektriciteitswerken renovatie kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Elektriciteitswerken Renovatie

Automatisatie | Alarmsystemen | Camerabewaking | Beveiliging | Electriciteit | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektriciteitswerken renovatie

referenties nieuwsgierig naar onze projecten in vosselaar en omstreken hieronder vindt u alvast een greep uit onze vele realisaties. Hebt u vragen wenst u meer informatie of wilt u een gratis offerte aanvragen voor uw project neem dan contact op via de contactpagina elektriciteitswerken renovatie bedrijf Nieuwe projecten in uitvoering gierle chappewerken zolder nijlen uitbreken bestaande inkomdeur en raam en opening aanpassen naar schuifraam . Leveren en plaatsen schuifraam met elektrische rolluik bijwerken vloeren . Balen bouwen van een open nieuwbouwwoning met gekoppelde garage totaalproject in eigen beheer. Oud turnhout plaatsen van natuursteen vloer rond zwembad en poolhouse essen bepleisteringswerken renovatie gelijkvloers geel totaalrenovatie keuken uitbreken bestaande keuken uitbreken bestaande raam en uitkappen tot op de grond en vervangen door nieuwe grote raam uitbreken houten plafond en plaatsen gyprocplafond nieuwe dakdoorvoer.

toggle navigation home totaalprojecten nieuwbouw renovatie interieurwerken badkamer renovatie keuken renovatie technieken sanitair verwarming elektriciteit verdeler spanplafonds bbb projects folder contact besteed uw bouwzorgen uit aan bbbprojects als u praat met mensen die zelf gebouwd of verbouwd hebben komt u al snel tot de conclusie dat dit een zeer tijdrovende en omslachtige procedure is. Laat het ons dan nog niet hebben over al de technische en andere problemen die zich tijdens een bouwproces kunnen voordoen. Totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie met intensieve opvolging blijkbaar is er een grote nood aan mensen met voldoende kennis en technische bagage die verantwoordelijkheden durven nemen van start tot oplevering. Freddy pittomvils wil met bbbprojects een professioneel raadgever zijn. Wij zijn vertrouwenspersonen die uw bouwplannen realiseren. Totaalprojecten nieuwbouw reno.

Notie over Elektriciteitswerken renovatie

home onze diensten projecten contact infodomotecno.be .. Offerte aanvragen home onze diensten projecten contact onze diensten wij komen graag ter plaatse om uw project te bespreken en in te schatten. Op deze manier kunnen wij u het best een eerlijk en correct advies geven. Het is voor ons van belang om samen met de klant naar de beste oplossing te zoeken en zo een persoonlijk voorstel op maat te maken de mogelijkheden van elektriciteitswerken renovatie Wij werken voor verschillende soorten klanten particulieren zelfplaatsers projectontwikkelaars handelaars amp ondernemingen scholen overheidsorganisaties architecten e.a.. Renovatiewerken een woning zaak of pand gekocht dat een update nodig heeft of een complete makeover wij helpen u graag verder met uw totaalproject .we denken met u mee aan de mogelijkheden voor het gebouw en realiseren g.