Menu Sluiten

Algemene Eelktriciteitswerken Winkelcentra

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over algemene eelktriciteitswerken winkelcentra kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Algemene Eelktriciteitswerken Winkelcentra

Brandbeveilging | Beveiliging | Alarmsystemen | Camerabewaking | Automatisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Algemene eelktriciteitswerken winkelcentra

belgo home construct diensten nieuwbouw verbouwingen dakwerken electriciteit sanitair verwarming pleister en schilderwerken vloeren over ons links contact franais electriciteit belgo home construct electriciteit laquo previous post next post raquo algemene elektrische installaties voor zowel nieuwbouw als voor verbouwingen kan u bij ons terecht onze installaties worden steeds geleverd met de nodige keuringsattest. Via onze leveranciers kunnen wij u een gepersonaliseerde verlichtingsstudie aanbieden volgens uw wensen algemene eelktriciteitswerken winkelcentra specialisten Belgo home construct belgo home construct ijzerstraat tervuren belgi telefoon .

skip over navigation home assortiment ijzerwaren verf hout amp bouw sanitair verlichting tuingerief gereedschap huishoud electriciteit diensten info openingsuren over ons cadeaubon locatie privacy nieuws ijzerwaren verf hout amp bouw sanitair verlichting tuingerief gereedschap huishoud electriciteit electriciteit bij doe het zelf caby vind je een ruim assortiment aan elektrisch installatie materiaal. Schakelaars timers zekeringen lamphouders kabelgoten multimedia.. Noem maar op alle materiaal voor de doehetzelver die een eenvoudige klus wenst te klaren maar ook de ervaren klusser vindt bij ons de juiste materialen.wij verdelen onder andere de merken sylvania niko … Onze partners in electriciteit site map printable view copy caby dhz powered by mojoportal design info systems nv home site map search sign in .

Wetenswaardigheden over Algemene eelktriciteitswerken winkelcentra

overbruggingsrecht de overheid heeft een tijdelijke maatregel uitgewerkt voor zelfstandigen die hun activiteiten gedwongen moeten onderbreken naar aanleiding van de coronaepidemie. De maatregel geldt voor elke zelfstandige in hoofdberoep of meewerkende partner die wordt gedwongen zijn zelfstandige activiteit te onderbreken omwille van de nefaste gevolgen van het coronavirus De vergoeding voor algemene eelktriciteitswerken winkelcentra btw verlenging termijnen in het kader van de steunmaatregelen vanwege het coronavirus worden de volgende aangiftetermijnen en betalingstermijnen inzake btw verlengd. Voor de btwaangifte en icopgaves van maart en het kwartaal wordt dat mei . Ook voor de jaarlijkse btwlisting is er uitstel tot april. thuiswerkvergoeding door het corona virus zijn veel ondernemingen momenteel genoodzaakt om hun personeel van thuis uit te laten werken. De werkgever in het kader van de coronacrisis nu een belastingvrije tijdelijke thuiswerkvergoedin.