Menu Sluiten

Specialist Algemene Elektriciteitswerken

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over specialist algemene elektriciteitswerken kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Specialist Algemene Elektriciteitswerken

Brandbeveilging | Electriciteit | Beveiliging | Alarmsystemen | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Specialist algemene elektriciteitswerken

home elektriciteit leggen buitenstopcontact aanleggen tuinverlichting aanleggen elektriciteit vernieuwen differentieelschakelaar aansluiten gratis offertes elektricien overpelt hebt u een woning laten bouwen en bent u op zoek naar een ervaren elektricien die u kan helpen bij het aanleggen van de elektriciteit zoekt u naar een specialist op het gebied van de algemene of industrile elektriciteitswerken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het vernieuwen van de meterkast dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende elektriciens uit overpelt die u allen graag van dienst zijn bij diverse klussen op het gebied van elektriciteit specialist algemene elektriciteitswerken voor bedrijven op maat Wilt u weten wat de prijzen zijn voor onze diensten vraag dan vrijblijvend offertes bij ons aan. Wij helpen u graag. Algemene elektriciteitswerken de term alge.

menu home over ons diensten airco algemene electriciteitswerken centrale verwarming domotica isolatie sanitair realisaties nieuws contact welkom op de website van rg technics bvba te borgloon bent u op zoek naar een specialist in renovatie of nieuwbouw van algemene elektriciteitswerken installatie van cv warmtepomp sanitair airco of isolatie dan bent u bij ons aan het juiste adres contacteer ons technieker nodig aarzel niet om ons te contacteren wij staan klaar om je verder te helpen Selectie over specialist algemene elektriciteitswerken Offerte bel ons bel ons onze diensten airco airco installatie of onderhoud lees meer algemene electriciteitswerken nieuwe installatie of uitbreidingen van het electriciteitsnet lees meer centrale verwarming vloerverwarming warmtepompen en centrale verwarming lees meer domotica met alle domotica oplo.

Bericht over Specialist algemene elektriciteitswerken

doorgaan naar hoofdinhoud home elektriciteitswerken verlichting domotica referenties contact datelec in houthalenhelchteren limburg uw specialist in algemene elektriciteitswerken verlichting en domotica bekijk onze vacatures verlichting press to zoom uw elektriciteit in betrouwbare handen datelec is een flexibel bedrijf gespecialiseerd in elektrische installaties. Onze onderneming werd jaar geleden opgericht door ronny vrijsen en paul claes. Onze experts werken met een goed opgeleid en gemotiveerd team van agrave elektriciens allen met een lange staat van dienst. u kunt bij ons terecht voor algemene elektriciteitswerken verlichting domotica lichtschakelaar press to zoom wij denken met u.