Menu Sluiten

Telefooncentrales

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over telefooncentrales kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Alarmsystemen | Electriciteit | Brandbeveilging | Beveiliging | Camerabewaking | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Telefooncentrales

home over ons voor wie contact helpdesk aanvraag informatie offerte diensten advies studie netwerkbeheer backup service installatie amp configuratie internet webdesign domein registratie webhosting produkten software keylink cti software rander cti software hardware netwerk security barracuda kerio sonicwall telefooncentrales ayctelecom elmeg gesko panasonic pingtel xorcom wireless lan meru networks dossiers telewerken beveiliging draadloos netwerk voice over ip panasonic hybride ip telefooncentrales de hybride ip telefooncentrale van panasonic is een krachtig communicatiemiddel speciaal ontworpen voor de kmo. Al jaar is panasonic de marktleider in deze sector op basis van deze ervaring kunnen wij als geen ander de uitgebreide functies en de betrouwbaarheid van telefooncentrales combineren met ip technologie. Het resultaat is een performant communicatiesysteem voor bedrijven of organisaties dat wordt gekenmerkt door geavanceerde oplossingen voor telefonie en berichtenuitwisseling effici nte en flexibele communicatie dect draadloze mo.

telewin telefooncentrales een telefooncentrale gebruiken is op de dag van vandaag meer dan alleen maar kunnen bellen. De hedendaagse infrastructuur biedt ons hoe langer hoe meer diensten telefooncentrales maatwerk Nummerherkenning extern doorschakelen terugbellen bij bezet etc. Allemaal prachtig maar uw apparatuur moet deze diensten natuurlijk wel kunnen ondersteunen. Bovendien komt er vanuit de markt steeds meer de vraag naar ctioplossingen computer en telefoon intergratie en faciliteiten als lcr least cost routing. U vindt bij telewin een compleet assortiment aan telefooncentrales die deze moderne technieken ondersteunen. Door de lange ervaring in de telecommarkt hebben wij een uitgebreide kennis opgebouwd van de volgende merken telefooncentrales avaya tenovis en tiptel. Telewin beschikt over een eigen vakkundige service die na de oplevering voor u beschikbaar is voor preventief en correctief onderhoud eventueel op contractbasis bent u geïnteresseerd in telefooncentrales Indien gewenst beheren wij uw installaties op afstand vanuit onze eigen vestiging. U zoekt de i.

Kennisbank over Telefooncentrales

diensten xvoip xdesk xnexxt xconnect clearvox over ons nieuws amp artikelen partners trainingen werken bij contact zoeken fr nl inloggen partner worden diensten xdesk xdesk telefooncentrale in de cloud xdesk telefooncentrale in de cloud gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale xdesk is een uiterst complete geavanceerde en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale geschikt voor zowel grote als kleine organisaties. Hoe we xdesk ontwikkelden tot de dienst die we vandaag de dag aanbieden door jarenlang de ervaringen en wensen van onze klanten als basis te nemen voor onze verbeteringen. Xdesk is inmiddels een bewezen oplossing met duizenden tevreden gebruikers. Download en bekijk brochures dienstdocument xdesk xdesk telefooncentrale in de cloud bewezen betrouwbaar en eenvoudig te beheren bewezen en betrouwbaar al sinds vormt xdesk samen met xvoip de kern van onze dienstverlening en voorziet het onze partners.