Menu Sluiten

Verlichting Plaatsen

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over verlichting plaatsen kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | www.domotric.be

Brandbeveilging | Automatisatie | Beveiliging | Electriciteit | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Verlichting plaatsen

staatsbaan oeselgem home over ons elektriciteitswerken verlichting domotica realisaties contact empowered by passion verlichting plaatsen met een lichtadviseur de juiste verlichting doet veel met uw gevoel in huis op kantoor of in uw handelszaak. Het moet functioneel zijn zodat u voldoende licht ervaart maar het mag ook een bepaalde sfeer oproepen. Om dit mooi in eacuteeacuten geheel te laten gieten rekent u op het lichtadvies van elektro van wassenhove uit zultewaregem. De zaakvoerder volgde hiervoor een opleiding tot lichtadviseur. Starten met een lichtstudie u haalt makkelijk de meest recente trends in uw interieur dankzij ons gericht advies verlichting plaatsen passend voor uw onderneming Elektricien jonas van wassenhove vangt eventueel aan met de opmaak van een lichtstudie waarbij al u.

overslaan en naar de algemene inhoud gaan home diensten elektriciteit gas glasvezel teledistributie verlichting realisaties contact contacteer ons kokkelstraat maaseik tel fax infotegro.be verlichting plaatsen en vernieuwen van lichtmasten en armaturen. Verplaatsen van lichtmasten plaatsen van sierverlichting onderhoud van verlichting dichten en afwerken van de graafwerken contacteer ons kokkelstraat maaseik tel fax infotegro.be copyright tegro bvba contacteer ons website door publivisie cookies en privacy .

Berichtgeving over Verlichting plaatsen

home projecten kwaliteit nieuws vacatures contact grondwerken saneringen wegenbouw en riolering vloeistofdichte vloeren bouw en grondstoffen sloopwerken containers particulieren transporten woonrijp maken van straten en parken te eindhoven blixembosch is een nieuwbouwwijk welke nog volop in ontwikkeling is en waar veel gebouwd wordt wat bedoelen we met verlichting plaatsen Voor de locaties buitendreef vuurpot graanmaat klokbeker en de parkeerplaatsen t.h.v. De cpo woningen voert kuppens infra bv het woonrijp maken uit het is een mooie opdracht die perfect aansluit op de bedrijfsactiviteiten van kuppens infra bv de werkzaamheden bestaan onder andere uit cunet ontgraven het aanleggen van huisaansluitingen op het bestaande riool aanbrengen straatkolken aanleg molgoot aanleg bestrating aanleggen of verplaatsen van verlichting plaatsen verkeers en straatnaamborden terug naar projectoverzicht wij denken graag met u mee. Neem contact op voor meer informatie mail ons gebr. J. En w. Kuppens bv meemortel ad budel tel. email infokuppensbudel.nl kuppens infra bv meemortel ad .