Menu Sluiten

Onderhoud Elektriciteit

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over onderhoud elektriciteit kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Onderhoud Elektriciteit

Camerabewaking | Automatisatie | Brandbeveilging | Beveiliging | Alarmsystemen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderhoud elektriciteit

home home elektriciteit ventilatie sanitair verwarming winkel algemene voorwaarden over ons fampmtechnics elektriciteit sanitair verwarming ventilatie home over ons fampmtechnics uw partner in elektrische sanitaire en verwarmingsinstallaties warmtepompen zonneboilers ventilatiesystemen en verkoop van huishoudtoestellen onderhoud elektriciteit firma Eigen dienst na verkoop. Wat elektriciteit wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw verbouwingen domotica zonnepanelen centraal stofzuigsysteem opmaak elektrische schema s onderhoud en herstellingen advies meer info over dit onderwerp… Ventilatie wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw verbouwingen onderhoud en herstellingen advies meer info over dit onderwerp… Sanitair wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw verbouwingen warmtepompboilers zonneboilers sww onderhoud en herstellingen advies meer info over dit onderwerp… Verwarming wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw verbouwingen warmtepompen zonneboilers c.

contact kantoor jobs menu home te koop in prior sale te koop te huur verkocht amp verhuurd getuigenissen onze werkwijze u zoekt schrijf u in verkocht vlierzele tomt knappe burgerwoning op a met slk garage en tuin voor alle info en het maken van een afspraak bel pieter op deze charmante en knappe burgerwoning dateert van en werd grotendeels gerenoveerd in . Goed gelegen met zicht op groen biedt zij veel ruimte licht en kwaliteit. Kosten noch moeite werden gespaard om een magnifiek resultaat te bekomen. Nieuwe cv vloerverwarming nieuwe elektriciteit blanco gekeurd sanitair domotica muur dak en vloerisolatie indirecte verlichting ventilatie … Zijn maar een greep uit de vele werken. Deze hob mag dan ook gezien worden en is bovendien energiezuinig epc op het gvl vinden we een inkomhall een zeer aangename leefruimte m met zit en eetkamer gashaard aparte keuken een zeer ruime garage werkatelier een berg wasplaats en toilet. Op.

Berichtgeving over Onderhoud elektriciteit

ga naar inhoud bart doolaege home diensten centrale verwarming koeling elektriciteit warmtepomp zonneboiler galerij offerte contact menu home diensten centrale verwarming koeling elektriciteit warmtepomp zonneboiler galerij offerte contact koelwagen verhuur onderhoud inplannen bart doolaege bvba wij zijn gespecialiseerd in het installeren onderhouden en herstellen van zowel verwarming koel en elektrische installaties. Wij streven ernaar om steeds de meest energiezuinige oplossing te kunnen voorstellen en onze installaties met de beste kwaliteit en service te kunnen afleveren.door de continue bijscholingen blijven we steeds bij met de laatste technologien de mogelijkheden van onderhoud elektriciteit Wij doen zowel particulier als industriel dit voor volgende zaken centrale verwarming compleet van a tot z airco en warmtepompen ventilatie c d elektriciteit koel en verwarmingsaudit alle vermogens onderho.