Menu Sluiten

Elektriciteitsinstallatie Renovatie

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over elektriciteitsinstallatie renovatie kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Elektriciteitsinstallatie Renovatie

Automatisatie | Electriciteit | Brandbeveilging | Camerabewaking | Beveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Elektriciteitsinstallatie renovatie

renovatie van elektrische installatie en elektriciteit. Home contacteer ons fotogalerij vario netatmo pro valena next with netatmo bijstand doehetzelf algemene diensten fotogalerij domotica verlichting elektriciteitsinstallatie bij renovatie vario netatmo pro valena next with netatmo bijstand doehetzelf verkoopsvoorwaarden particulieren bedrijven contacteer ons elektriciteitsinstallatie bij renovatie renovatie van uw elektrische installatie wat is de bedoeling van een elektriciteitsattest bij een elektrische keuring een elektrische installatie van voor is niet gedimensioneerd op een huishouden van vandaag. Wasmachine droogkast afwasmachine zijn een grote belasting als de elektrische installatie hier niet op is berekend. De keuring van de elektrische installatie geeft aan in welke staat de installatie van een woning is. Deze controle is verplicht bij de verkoop van een woning en bij verzwaring van een netaansluiting elektriciteitsinstallatie renovatie : vind meer info hier Het ele.

faq contact leverzones login houtshop dromen plannen doen ons aanbod op maat bestelling of offerteaanvraag zaagwerk maatwerk hoe gaan we te werk praktische informatie tips inspiratie diensten zaagcenter levering daktimmer en schaverij plaatsklare deuren maatwerk drenken verhuur toestellen en gereedschap verfmengmachine toonzaal magazijn over ons nuttige informatie service voor professionele klanten service voor particulieren virtuele rondleiding historiek missie en visie ecologie en milieu vacatures hout timmerhout grenen ruw grenen gedrenkt vuren c geschaafd vuren c geschaafd gevinge… Douglas oregon sls gempregneerd batijzers houten boordplanken constructiehout geschaafd grenen geschaafd sls sls gempregneerd vuren verlijmde balken vuren geschaafd klein grenen geschaafd gegrond klein hardhout geschaafd klein balsa geschaafd modelbouw technische balken vuren verlijmde balken constructiehout ijoist .

Kennis over Elektriciteitsinstallatie renovatie

.. Homewelkomstpagina ons bedrijfvoorstelling servicesonze diensten realisatiesonze referenties contactcontacteer ons renovatie de veiligheid van de elektrische installatie in oude woningen laat dikwijls te wensen over. Vaak ontbreken primaire beschermingsmaatregelen zoals een differentieelschakelaar voor vochtige ruimten of zijn stopcontacten niet voorzien van een aarding Ons aanbod van elektriciteitsinstallatie renovatie Dit alles vraagt om elektrocutie of brand. Wacht niet tot het te laat is ziet het hart van uw elektriciteitsinstallatie er nog zo uit dan bent u aan renovatie toe automaten zijn niet alleen veel veiliger maar bieden ook meer comfort wij kijken de oude elektrische installatie na en in samenspraak met de klant bepalen we de nodige uit te voeren werken opdat de installatie weer veilig en reglementair in orde is. Hieruit volgt dan de meetstaat beste.