Menu Sluiten

Herstelling Elektriciteit Holsbeek

Domotric is uw partner voor alle facetten van beveiliging tegen inbraak en brand met brandbestrijdingsmiddelen, camerasystemen en toegangscontrole kortom automatisatie. Met reeds 21 jaar ervaring garanderen we een uitstekende service met oog …

Domotric: wij maken tijd van uw elektriciteit

Van harte welkom op de nieuwe website van Domotric, gelegen in het Vlaams-Brabantse Lubbeek.  Domotric is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich reeds 21 jaar bezig houdt met het verhogen van uw veiligheid en uw comfort door middel van technologische vooruitgang.

Domotric is bijvoorbeeld bij uitstek gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van beveiligingssystemen, zoals alarmsystemen, brandveiligheidsystemen, camerasystemen en nog veel meer. Ook zijn we ons gaan verdiepen in de automatisatie van poorten en hekken.

Als hoofddoel stelt zaakvoerder Kristof Sillen zich dan ook u een volledige elektrische installatie te leveren op maat van uw wensen, waarbij een goede prijs-kwaliteitsverhouding steeds wordt beoogd. Dit alles vanzelfsprekend steeds gepaard gaande met de nodige klantvriendelijkheid en een optimale dienstverlening.

Onze werkzaamheden

Alle werkzaamheden zoals: advisering, opmaken van een beveiligingsplan, offertes, installeren, onderhoud en storingsopvolging worden in eigen beheer uitgevoerd. Uiteraard zijn wij 7/7 en 24/24 bereikbaar voor storingen en andere interventies.

We hebben ook een ruim aanbod van beveiligingsproducten en installaties en dit zowel voor particulieren als voor professionals.

Bij Domotric zijn we ecologisch gericht omdat dit dagdagelijks belangrijker wordt. Zo werken wij in de plaats van met gewone verlichting bijvoorbeeld met LED-verlichting.

Vraag alvast uw gratis offerte aan en we bespreken alles op maat van uw wensen:
Bel ons 0495 25 55 57
Mail ons domotric@domotric.be

3173519

Meer info

tags: Specialist Algemene Elektriciteitswerken – Overzicht Algemene Elektriciteitswerken – Leveranciers Algemene Elektriciteitswerken – Offerte Algemene Elektriciteitswerken – Prijs Algemene Elektriciteitswerken – 

Wenst u meer info over herstelling elektriciteit holsbeek kijk dan vlug op https://www.domotric.be/ | Herstelling Elektriciteit Holsbeek

Brandbeveilging | Electriciteit | Automatisatie | Camerabewaking | Beveiliging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Herstelling elektriciteit holsbeek

home voorstelling sanitaire installaties centrale verwarming contact menu home voorstelling sanitaire installaties centrale verwarming contact over bart van cleynenbreugel bv voorstelling bartvancleynenbreugel.be met meerdere jaren ervaring in de sanitaire sector en cv startte zaakvoerder van cleynenbreugel bart in een eigen zaak gespecialiseerd in alle verwarming en sanitairtechnieken. Dit jonge en dynamische bedrijf stelt momenteel gemotiveerde mensen te werk uit holsbeek en omstreken herstelling elektriciteit holsbeek bestellen Firma van cleynenbreugel bv zorgt voor de volledige afwerking van uw badkamer douche cv installatie wij zijn echt n bedrijf voor al uw werken van afbraakwerken badkamer tot afwerking in de kleinste details sanitair gascv enz u kan ook bij ons terecht voor plaatsen en onderhouden van centrale verwarming mazout gas z.

mailoutline patrice.deroeytelenet.be phone centrale verwarming sanitair elektriciteitswerken contact menu verwarmings installateur vaillant en weishaupt promotie vaillant condensatiegasketel zie onderaan deze pagina contacteer ons voor onderhoud of herstelling nood aan vakkundig advies vraag een offerte aan om u als klant zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn en te kunnen verzekeren van een snelle service en correcte bediening richten we ons hoofdzakelijk op de regio s leuven centrum niet aarschot boutersem wilsele kessello wijgmaal heverlee bierbeek herent haacht oudheverlee bekkevoort bertem boortmeerbeek holsbeek keerbergen kortenberg lubbeek rotselaar tieltwinge tremelo kampenhout zaventem steenokkerzeel en alle deelgemeenten Een keuze maken in herstelling elektriciteit holsbeek Bent u tevreden over.

De discipline van Herstelling elektriciteit holsbeek

gratis offerte over ons sponsoring media jobs volg ons op facebook home elektriciteit particuliere klanten zakelijke klanten groot en kleinhandel domotica datanetwerken realisaties fotos projecten contact gratis offerte over ons sponsoring media jobs volg ons op facebook zakelijke klanten kmo industrie amp openbare sector winkels kantoren gebouwen werkplaatsen industrie openbare sector aanbestedingen electrocorbeels realiseert een groot deelvan haaromzet voor bedrijven en de openbare sector. Grote projecten zoals parkeergarages rust en verzorgingstehuizen scholen appartementen ziekenhuizen het productieatelier maakt het mogelijk om een uitgebreid gamma van schakel en stuurborden te re.